aanmelden

Interface shop

Als je een jaarabonnement Interface met welkomstcadeau wilt bestellen: klik op het cirkeltje en je krijgt alle aanbiedingen te zien. Als je eenmalig de nieuwste editie wilt bestellen, krijg je de editie die je in de rechterkolom ziet staan thuisgestuurd. Als je Interface digitaal wilt lezen op iPad en iPhone, klik dan hier voor informatie.

Nieuwste editie van Interface € 6,90

Ik bestel het nieuwste nummer van Interface los, voor € 6,90. Zonder verplichtingen én zonder verzendkosten.

PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

Ik neem een proefabonnement op Interface: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij niet het abonnement te continueren na 3 edities.

JAARABONNEMENT met introductiekorting € 46,50

Ontvang een jaar lang Interface in de bus (10 edities) en maak gebruik van het actie-abonnement met introductiekorting. Ik krijg 8 euro korting op het jaarabonnement van € 54,50 en ontvang Interface vanaf het eerstvolgende nummer. Ik bespaar daarmee 33% op de losse nummer prijs.

2-JAARABONNEMENT met introductiekorting € 79,50

Ik neem een tweejaarabonnement Interface (20 edities in totaal, 10 per jaar) vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de hoge introductiekorting van € 20,- en betaal maar € 79,50 voor het tweejaarabonnement i.p.v. € 99,50. Ik bespaar daarmee 43% op de losse nummer prijs.

CADEAU DOEN: PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

Ik doe een proefabonnement op Interface cadeau: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij of degene die het cadeau ontvangt niet het abonnement te continueren na 3 edities.

CADEAU-ABONNEMENT met introductiekorting € 46,50

Ik doe een jaarabonnement (10 edities per jaar) op Interface cadeau vanaf het eerstvolgende nummer, betaal 54.50 en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 46,50 i.p.v. € 54,50!

JAARABONNEMENT met welkomstcadeau! € 54,50

Ik neem een jaarabonnement (10 edities per jaar) op Interface vanaf het eerstvolgende nummer voor 54,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.

CADEAU DOEN: JAARABONNEMENT incl cadeau! € 54,50

Ik doe een jaarabonnement (10 edities per jaar) op Interface cadeau vanaf het eerstvolgende nummer voor € 54,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.

Ontvanger van cadeau-abonnement

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel
e-mail

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel*
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Uitgeverij de Inzet bv het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com