aanmelden
Interface voor 3,49 in de App Store
Interface 220, juli-augustus 2018 is uit!
Muzieknieuws 28-06-2018 06:06
Interface nummer 220, juli-augustus 2018.

Highlights in dit nummer:

Drie monitortests, van 300 tot 3000 euro: Genelec The Ones 8341A, Neumann KH80 DSP, en Monkey Banana Lemur5; en ook nog twee hoofdtelefoons: Focal Listen Professional & Clear Professional. Daarnaast nog 11 tests: Novation Peak, Roland Cloud, WS Audio Trueno, Lewitt LCT 441 Flex, Audio Damage Discord 4, Softube Weiss DS1-MK3 en meer.
De populaire Engelse toetsenist-producer Jon Hopkins vertelt over zijn bijzondere band met Ableton Live. Verder bestudeerden wij de productie van het podiumgeluid van Di-rect en de hoofdrol daarbij van Avid Venue|S6L mengtafel. Toetsenisten Jeffrey Revet & Johan Hendrikse zijn als vaste toetsenisten doorslaggevend bij de live-audio van musical The War of The Worlds; je leest alles over hun spullen en hun aanpak. Check ook deel 3 van onze workshop Opnametactiek. En vergeet niet om mee te dingen naar de dubbele giveaway!

Interface is als download verkrijgbaar in de App Store, alles rijk geïllustreerd met video en audio.

Download Interface uit de App Store
Interface is verkrijgbaar als Digitale Editie in Apple's App Store.  Ga op je iPad, iPhone of iPodTouch naar de App Store en zoek naar 'Interface'. Je kan ook naar de de categorie ‘Kiosk’ in ‘Films en muziek’ zoeken naar ‘Interface - voor muzikanten en producers’. 
Je kan ook meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen. Klik hier.  


Download vervolgens de gratis app en koop een losse editie of neem meteen een abonnement. Als je een abonnement neemt (half jaar of heel jaar), dan krijg je de eerste editie gratis.

Je kan ook een gratis proefeditie nemen. Let wel op: je neemt dan 'officieel' een abonnement, maar als je de aangegeven procedure volgt wordt het geld niet afgeschreven.  


LOS NUMMER VOOR 3,49 - ABO VANAF 14,99
Apple heeft eenzijdig begin januari haar App Store tarieven voor Europa verhoogd. Voor ons dé reden om een tijdelijke actie te houden waarin we losse edities en abonnementen van onze App Store editie juist verlagen. Grijp je kans en neem nú een abonnement op onze Digitale Editie, boordevol video en weblinks naar allerlei extra's bij de artikelen!

Losse editie € 3,49 (i.p.v. € 4,49)

Half jaar (5 edities) € 14,99 (i.p.v. € 19,99)

Jaar (10 edities) € 24,99 (i.p.v. € 29,99)

 


 

 

  


 


 

 

 

Social Media
En je kunt dagelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws via onze Facebook- en Twitter-pagina’s. Deze attenderen je natuurlijk op nieuwe artikelen op Interface.nl, maar melden ook ander nieuws. 

Playlists
De meeste artikelen, zowel op papier als online, ondersteunen we weer met playlists op ons Youtube-kanaal, ons Spotify-kanaal en op de Soundcloud-pagina. 

Duik er eens in! We zien jullie opmerkingen en suggesties over onze digitale media graag tegemoet!


Veel artikelen, zowel op papier als online, ondersteunen we weer met playlists op ons Youtube-kanaal, ons Spotify-kanaal en op de Soundcloud-pagina. 

Duik er eens in! We zien jullie opmerkingen en suggesties over onze digitale media graag tegemoet!

Links naar de diverse digitale media van Interface
• Spotify-kanaal Interface 
• Youtube-kanaal InterfaceNL
• Soundcloud-kanaal Interface
• Interface op Facebook
• Interface op Twitter
• Interface Xtra

Veel plezier ermee!

AKO levert geen digitale tijdschriften meer
AKO heeft besloten per 1 januari 2015 te stoppen met  hun AKO Magworld app voor digitale tijdschriften. De apps verdwijnen uit de AppStore en Google Play. De digitale tijdschriften die reeds zijn aangeschaft blijven tot eind volgend jaar, 31 december 2015, beschikbaar. Daarna zijn ze vanzelfsprekend nog op je app leesbaar, maar niet meer opnieuw downloadable. 

Natuurlijk zijn wij bij Interface niet blij met deze ontwikkeling, maar kunnen niets anders dan het besluit van AKO accepteren. Wel hebben we ons hard gemaakt dat de eventueel resterende abonnementsgelden die aan AKO zijn betaald teruggestort worden, en dat gaat dan ook gebeuren.

Toen wij kort geleden dit nieuws vernamen zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven. Natuurlijk kan je meteen in de App Store terecht als je ons blad leest op iPad of iPhone. Sinds drie kwart jaar zijn we in de iTunes Kiosk vertegenwoordigd met een app die sowieso beter oogt en beter functioneert dan de AKO app. De losse nummers en abonnementen zijn in de App Store iets duurder dan die bij AKO, aangezien Apple ons meer geld berekent voor de faciliteit. Maar we kunnen het daar nog altijd goedkoper aanbieden dan de print-editie. En de digitale editie komt natuurlijk inclusief veel audio- en video-footage. 

Klik hier om meteen naar de juiste pagina in de App Store te gaan. Of zoek in de Kiosk in de sectie Film en Muziek naar ‘Interface’. 

Diezelfde app kunnen we heel binnenkort ook in Google Play gaan aanbieden, zodat Android-gebruikers ook kunnen gaan overstappen. Laat het ons weten als je daar interesse in hebt, dan informeren we je zodra het mogelijk is.

We hebben de indruk dat niet veel van onze lezers het blad op desktop of laptop lezen. Mocht dit wel het geval zijn, laat ons dan weten op info@interface.nl dat dit wel zo is, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com