aanmelden
Arturia processing plug-ins
Merknieuws 08-03-2018 09:28
Een verassende move van Arturia! Na zowat alle relvante synths te hebben gemodeled, hebben ze zich nu op de pre-amps en filters gestort

3 Preamps heet simpelweg een collectie van drie stereo preamps/eq's

  • 1973-Pre Is duidelijk een gemodelde Neve, met inschakelbare transformator en M/S optie.
  • TridA-Pre is een versie van de eq/preamp uit een Trident mixer, met een vrij uitgebreide eq en M/S schakelaar
  • V76-Pre is gebaseerd op een Telefunken buizen pre-amp, ook weer met eq en M/S switch.

Ze zien er allemaal heel authentiek uit met de karakteristieke knoppen en schuiven van de met Arturia's eigen TDA techniek gemodelde apparaten.

3 Filters is de naam van de collectie filter plug-ins

  • SEM-Filter is gebaseerd op een Oberheim ontwerp met resonatie en lp/bp/hp standen. De plug-in bevat ook een AHD envelope, een lfo en een dubbele stepsequencer voor modulatie.
  • Mini-Filter is uiteraard een Moog ladder filter met Emphasis en Drive. Verder heeft deze plug-in een lfo en een envelope follower voor modulatie en een stepsequencer waarmee je cut-off, emphasis en lfo rate kunt besturen.
  • M12 -Filter is ontleend aan het filter van de Oberheim Matrix-12. Het zijn eigenlijk twee multimode filters waarvan je de routing zelf kunt bepalen. Er zijn drie uitgebreide envelopes, een random generator en een lfo om de filterparameters mee te moduleren.

Alle plug-ins werken als 32/64 bit vst/au/aax plug-in onder Mac en Windows. De pre-amps bundel kost tot 5 april € 199,-, daarna wordt dat € 299,-

De Filters bundel kost tot 5 april € 99,-, daarna € 199,-

Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.

Als je al producten van Arturia in je bezit hebt, vind je een speciale prijs voor de bundels als je inlogt op je account.

Meer info en audiodemo's 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com