aanmelden
Microfoon-modelling van Antelope Audio
Antelope Audio presenteert de Edge Strip Bundle
Merknieuws 04-04-2018 10:43
De Edge Strip Bundle van Antelope Audio is ontworpen voor het modelleren van verschillende vintage microfoons, voorversterkers en zelfs signaalprocessoren zoals eq's en compressoren.
Het is een samenstelling van de Edge microfoon, een perfect bijpassende mic preamp, de Discrete MP, en de AFX Fusion Pack modelling plug-in's.
In dit artikel zetten we de feiten op een rij, en laten we twee demovideo's zien.
Inmiddels zijn we de Edge Strip Bundle aan het testen. Lees de review in Interface 219, juni 2018.

Bekijk hier de introductievideo op de Edge Strip Bundle door Antelope Audio. Antelope Audio laat flink van zich spreken de laatste tijd. In Interface hebben we onlangs al de Goliath interface getest. De review kan je als pdf downloaden. Klik hier.  

Nu lanceren ze de Edge Strip Bundle, die ze afficheren als 'a mic emulation treasure chest', ofwel een all-in-one oplossing voor hoge kwaliteits studio-opnames met een vintage analoge sound. Bekijk ook de uitgebreide informatie op de site van Antelope Audio

Laten we eens kijken waar die Edge Strip Bundle uit bestaat.  

Preamp
De volledig analoge Discrete MP dual input preamp is speciaal voor de Edge microfoon ontworpen. Er zijn twee xlr/trs-combo-ingangen met fantoomvoeding, twee trs  lijnuitgangen, een kalibratie-oscillator voor de fijnafstelling van het complete systeem en een usb type B voor afstandsbediening.

Microfoon
De Edge is een hoge kwaliteit condensatormicrofoon met twee 6 micron goud gesputterde membranen. Een speciaal meegeleverde Y-kabel laat je de microfoon tegelijk naar beide xlr’s ingangen aansluiten.

Software
De AFX Fusion Pack software, voor Mac OSX en Windows 10, laat je het signaal op allerlei ongekende manieren bijwerken. Zo kun je het karakter van beroemde studiomicrofoons toevoegen, maar ook de richtingskarakteristiek achteraf aanpassen, en zelfs zaken als het proximity-effect bijregelen.
De plug-in’s bieden de volgende vier vintage microfoonemulaties: Berlin 47 FT, Berlin 87, Berlin 67 en Tokyo 800T, en ook drie klassieke preamp-emulaties: Antelope V76, Giraffe G9 en BAE 1073 MP.

Case
De Edge Strip Bundle komt in een prachtige en robuuste case, inclusief speciale Y xlr mic kabel, shockmount, pop filter, power supply en usb kabel.

Uitgebreide videodemo
In een uitgebreide videodemo laat Antelope Audio MVP (most valuable player) Marcel James alle ins en outs van de Edge Strip Bundle horen.Distributie: Antelope Audio, +44 2081 338355
https://antelopeaudio.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com