aanmelden
Arturia V Collection 6
Nu nóg omvangrijker
Merknieuws 07-12-2017 15:39
In versie 6 van deze imposante collectie vintage softwaresynthesizers en toetsinstrumenten zijn vier nieuwe machines toegevoegd, waarmee het totaal op 21 instrumenten uitkomt. En die nieuwkomers, gemaakt met Arturia’s True Analog Emulation & Physical Modeling-technologie, zijn ook bijzonder interessant.

De Buchla Easel V brengt ons terug naar 1973, naar de wereld van synthpionier Don Buchla, met allerlei performancegerichte parameters en een experimentele visie vol alternatieve geluidsontwerpen, sfeervolle timbres en onontdekte sequences. Arturia heeft de Gravity synth-engine in de Buchla Easel V geïntegreerd voor extra mogelijkheden.

 

De CMI V is Arturia’s versie van de koning der digital computersynths, de beroemde Fairlight CMI uit 1979. De CMI V is gebaseerd op het karakter van het origineel met tien multitimbrale, polyfone slots voor klankopwekking, realtime waveshaping, effecten, een sequencer en zelfs een gloednieuwe spectral synth die audiofragmenten kan scannen en mixen, om zo je eigen wavetables te bouwen.

 

De DX7 V is natuurlijk een virtuele versie van de Yamaha DX7, met zijn onmisbare sounds van de jaren tachtig. Het is Arturia gelukt om de complexe interface te vereenvoudigen en de bediening veel vriendelijker te maken. De DX7 V biedt ook enkele nieuwe functies ten opzichte van het origineel, zoals een modulatiematrix, editbare envelopes, extra golfvormen, een tweede lfo, effecten, een sequencer en een arpeggiator.

 

Clavinet V is natuurlijk gebaseerd op het befaamde Hohner Clavinet uit de jaren zestig, met zijn prikkende, funky sound. Ook hier heeft Arturia een aantal nieuwe functies toegevoegd waarmee je diverse klankeigenschappen kunt beïnvloeden, en er werd een aantal virtuele vintage versterkers en effecten toegevoegd.

Daarnaast heeft Arturia ook enkele bestaande instrumenten geüpdatet zoals de Piano V2.

Maar ook Analog Lab krijgt een update; met de nieuwe Analog Lab 3 krijg je alle presets uit de V Collection in één overzichtelijk instrument. Deze nieuwe versie bevat maar liefst 6.000 klanken.

Introductie offerte: https://www.arturia.com/v-collection-6-introductory-offer

Distributie: Pro Media Connect, 0252 629365

www.promediaconnect.nl, www.arturia.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com