aanmelden
Korg Arp Odyssey plug-in
Merknieuws 23-12-2017 13:58
Na de succesvolle hardware remake van de analoge ARP Odyssey, heeft Korg nu ook een softwareversie van deze synth uitgebracht in de KORG Collection

De softwareversie van de Arp Odyssey maakt deel uit van de vernieuwde KORG Collection bundle, die al sinds 2004 op de markt is als Korg Legacy Collection. Alle onderdelen en dus ook de Odyssey zijn ook los verktijgbaar. 

Net als de andere KORG Collection plug-ins maakt de Odyssey gebruik van Component Modeling Technology (CMT), waarbij alle onderdelen van de originele hardware afzonderlijk gemodeled worden. In de plug-inversie kun je net als in de hardware kiezen uit drie verschillende versies van het filter dat in de diverse versies van de originele ARP gebruikt werden en de Drive schakeling die Korg in zijn hardware remake toevoegde is eveneens aanwezig. Verder is er een Voice Assign Mode voor het spelen van akkoorden, een uitgebreide sequencer en effecten.

Korg Collection ARP ODYSSEY werkt standalone en als vst/au plug-in en kost tot 31 januari $ 69,99 i.p.v. de adviesprijs van $ 99,-

Ook de complete Korg Collection Special Bundle en de andere individuele instrumenten - MS-20, Polysix, Mono/Poly, M1 en Wavestation - zijn momenteel afgeprijsd.

Bezitters van de 'oude' Korg Legacy Collection kunnen eveneens voordelig de Odyssey aanschaffen of upgraden naar Korg Collection. 

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com