aanmelden
Behringer Synths update
Niet op de Namm, wel in de publiciteit
Merknieuws 14-01-2018 08:01
Nog drie dagen en de NAMM gaat van start. Behringer is daar niet aanwezig, maar ze zijn wel druk bezig om de publiciteit te domineren. Zo houden ze 22 januari een 'Pre-NAMM Experience' in LA. Een kleine samenvatting

behringer Model D

Na een lange wachtperiode begint Behringer nu langzaam met het uitleveren van hun Model D Minimoog-kloon. Niettemin wordt het apparaat in Nederland pas begin maart verwacht. De prijs moet onder de € 400,- incl uitkomen.

Oberheim OB-Xa

Enige tijd geleden al berichten we over Behringers plannen om de Oberheim OB-Xa te klonen als UB-Xa. Men wil zo dicht mogelijk bij het origineel blijven, dus vier stemmen, two-pole en four-pole filters, maar met extra detune, envelopes in software en midi natuurlijk. Nog maar even zeggen dat het hele project nog in het vroege planningstadium verkeert, dus het kan nog heel lang duren voor ie te koop is.

Behringer VC-340Maar ondertussen maakte Behringer bekend dat ze aan de Vocoder /String Ensemble VC340 werken. Een interessante, maar onverwachte keuze, want de Roland Vocoder Plus VP-330 waar dit Behringer apparaat op is gebaseerd is weliswaar vintage analoog, maar ook weer niet het allerbekendste apparaat. En Roland zelf bracht niet al te lang geleden hun digitaal gemodelde Boutique VP-03 uit.

Wanneer de VC340 te koop zal zijn is momenteel niet te voorspellen.

Roland VP

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com