aanmelden
Reason 10.1; Sample import voor Europa en gratis Drum Sequencer
Propellerhead Reason gratis update 10.1
Merknieuws 09-05-2018 09:13
Propellerhead heeft een gratis update 10.1 voor Reason uitgebracht. Hierin zit een belangrijke toevoeging aan de Europa synth en Reason bezitters krijgen tijdelijk de Drum Sequencer gratis

Europa is het vlaggenschip onder de Reason synths en die is in versie 10.1 een stuk veelzijdiger geworden. Je kunt nu namelijk je eigen samples importeren en die gebruiken als oscillator, of als spectral multiplier voor het filter in Europa.

Tot 31 mei kunnen bezitters van Reason 10 gratis de achtsporen Drum Sequencer downloaden. Met deze player voor het Reason rack kun je eenvoudig drumpatterns maken voor je favoriete drumplayer. Dankzij step repeat, probability per spoor en instelbare resolutie per spoor is de Drum Sequencer een krachtig middel om je beats te maken.

Er is ook een nieuwe versie van de Rack Extension SDK (versie 3), waarmee Extension-ontwikkelaars extra mogelijkheden krijgen voor hun RE's. Zo zijn nu ook Players mogelijk.

Propellerhead laat weten dat ze druk aan het werk zijn om de performance issues met vst plug-ins op te lossen. Een update waarin dit wordt verholpen zal later dit jaar verschijnen. Overigens zullen alle Reason updates voor de rest van dit jaar gratis zijn.

De 10.1 update is gratis te downloaden via je Propellerhead account.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com