aanmelden
Handsome Audio Zulu
hardware tape emulator
Merknieuws 25-09-2018 09:25
De klank van een analoge tapemachine is onnavolgbaar. Scherpe randjes verdwijnen, er komt extra warmte in de klank, je hoort de typische tape compressie en een mix krijgt meer samenhang. Nu is er ook een elektronische tape emulator die Zulu heet

Er zijn onderhand heel veel Plug-ins die de sound van analoge tape modelen, maar de Zulu is een klein kastje met analoge elektronica en XLR in- en outputs. Je kunt kiezen uit drie tapemachines; een Studer met Ampex tape, een Japanse 'pro-fi' recorder (Sony?) en een lo-fi viersporen cassetterecorder. Daarnaast zijn er 11 bias presets, elk met een ander karakter, drie levels headroom en vier vercshillende callibraties.

Als extra is er nog Enhance met 11 standen, combinaties van de tape emulator plus laag en hoog exciter. Dat alles in een klein kastje met grote retroknoppen.

Heel interessant voor wie graag pure hardware gebruikt zonder de kosten van tape en het constante afregelproces waarmee je bij een echte taperecorder te maken hebt. De prijs is met $ 760,- wel behoorlijk pittig, daar koop je ook een mooie masterrecorder voor!

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com